YOGA KURS 2021

Kristiansand

"Jeg er blitt undervist av yogalærere i London, Danmark og Oslo. Men Kenneth er den beste jeg har hatt. Life-changing for meg!"
"Som instruktør/pedagog er Kenneth et strålende eksempel på inkludering av hver enkelt deltaker, han deler innsikter som knyttes til treningen og tilværelsen."
"Kenneth har en helt spesielt evne til å få alle til å føle seg vel. Han klarer på en fin måte å gi alle utfordringer som passer den enkelte."
"Kenneth har stor respekt for alle mennesker og det vises i timene. Han får alle til å føle seg unike, uansett hvem vi er og hva vi kan. Kenneth er tålmodig, raus og fremhever aldri seg selv."
"Yoga timene er varierte, en blanding av aktivitet og hvile, konsentrasjon, balanse, flow, styrke og igjen hvile. Og pust. Fokus på små (men viktige) detaljer i stillingene, for å unngå feilbelastninger."
"Jeg vil anbefale yoga hos Kenneth på det varmeste! Det favner alt fra nybegynner til de mer erfarne. Timen utfordrer både styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Med masse rom for hvile og gjøre øvelsene utfra egen form."
"Først og fremst er timene velkomponerte. De er satt sammen på en måte som varmer opp og aktiverer både innsiden og utsiden av kroppen, og det er en meget god utvikling og flyt i timene."

16 UKERS KURS VED IFLYT SENTERET

Torsdager 16:15 - 17:30

Fredager 16:15 - 17:30

OPPSTART: TORSDAG 19/8

INVESTERING: 599,- pr mnd

* Totalpris 4 mnd: 2396,-

* student/uføre: 50,- rabatt pr mnd

Påmelding 16 ukers kurs:

Innhold i timene:

Processing...