KOM I FORM PÅ 20 DAGER

990,-
1 590,-
fornoyd garanti 1

Innhold i programmet

[10 seksjoner: 59 minutter]

I første modul er fokuset holdning, teknikk, pust og kjerne. Det handler mer om de indre magemusklene og hvordan aktivere for å skape god stabilitet. Vi varmer i hver modul godt opp, for å gjøre både kropp og sinn klar. Pusten er ditt anker, vi skal se på hvordan bruke den på en smart måte.

[6 seksjoner: 30 minutter]

Vi skal bevege oss sakte, med fokus på kontroll og presisjon. Pusten guider mens kroppen er som en samlet enhet. Fokus på kroppsbevissthet og hvordan finne en slags ro i enhver posisjon.

[10 seksjoner: 64 minutter]

Vi skal se på ulike typiske klassiske yoga posisjoner, og gå inn på dem i detalj. Vi skal så lage flytende sekvenser basert på hvordan de hvordan kroppen logisk ønsker å bevege seg.

Neste steg er utvalgte Fitness øvelser, med blikk på teknikk og holdning. Stabilitet = Styrke med kontroll.

[7 seksjoner: 53 minutter]

Trening med kontroll! Vi skal i denne modulden la det brenne litt i muskler, med et overordnet fokus av bevissthet underveis. Vi skal bruke prinsipper vi har lært oss underveis, og starte med kjernemuskulatur øvelser.

I neste fase får vi pulsen godt opp, med en finfin økt! Samtidig, med teknikk og holdning i førersetet, så kommer vi langt!

[8 seksjoner: 35 minutter]

Arm-balanser er gøy! Og ikke minst utfordrende. Det blir lagt opp til at du kan forsøke deg på disse uansett hva nivå du er på. Vi skal leke med dem, og som sagt alltid ha fokus på teknikk og holdning og bevissthet underveis.

OBS! Noen av øvelsene kan være svært utfordrende, og passer ikke dersom du har skade eller er gravid. Det kreves en viss mobilitet og styrke i armene.

[7 seksjoner: 62 minutter]

Velkommen til en artig kombinasjon! Først er det fokus på fitness delen, hvor vi får kroppen skikkelig i gang med ulike øvelser vi har vært inne på tidligere i programmet.

Så bærer det over til Yin delen, hvor vi har fokus på lange strekk. Bakoverbøy, foroverbøy og hofte åpnere. Ikke minst skal vi avlaste kroppens muskler som er tatt godt i bruk. Vi blir det herlig avspenning til slutt.

[7 seksjoner: 53 minutter]

Inversjoner = Oppned. Å ha hodet lavere enn hjertet. Det er utrolig mange fordeler med dette:

♥ Bedre sirkulasjon
♥ Styrket balanse og kjerne
♥ Blodtilførsel til hjernen økes og fordøyelsen stimuleres
♥ Annet perspektiv!
♥ Forfriskende å være oppned
♥ Mestring. Overvinne frykt. Kan definitivt påvirke andre områder i livet.

Vi starter rolig med enkle øvelser, og går videre utifra det nivået vi ligger på.

OBS! Noen av øvelsene, eksempelvis håndstående (nybegynner fase) kan virke svært utfordrende. Vær god med deg selv underveis!

[7 seksjoner: 56 minutter]

Her går vi sakte frem. Vi skal åpne og vri kroppen, selvsagt med kontroll og kroppsbevissthet. Kjenn etter når det bør modifiseres.

Det blir også fokus på en av mine mest inspirerende sekvenser: Wild thing. Vi knytter etterhvert sammen de ulike posisjonene og lager en artig flow. Mot slutten så avlastes kroppen og sinnet.

OBS: Graviditet / skade: Ingen dype vridninger (eller strekk). Fokuser kun på balanse elementet i øvelsene.

[7 seksjoner: 59 minutter]

Vi nærmer oss slutten og introduserer balanse øvelser. Det handler vel så mye om å balansere mentalt. For min egen del er yoga praksisen et øvelses sted for hva jeg kan ta med meg ut i hverdagen. Hvor fleksibel kan jeg være, hvor mer opptatt kan jeg være av mine egne reaksjoner enn selve hendelsen?

Vi skal underveis også ha en real fitness økt, for å svette litt ekstra! Før vi så går over til balanse og Yin.

Avspenning (ikke minst Shavasana) dukker alltid opp på slutten.

Så skal vi oppsummere. Hvordan har dette gått og hvordan skape en egenpraksis hjemme, dedikert og inspirert.

Blant annet ulike meditasjoner og puste øvelser! 

fornoyd garanti 1

En evig student av helse, yoga og fitness

Kenneth har solid erfaring med å snu en livsstil som ikke fungerer over til livsgnist og ren inspirasjon. Kroniske ryggsmerter i over 14 år ledet til inngående studier i hvordan kropp og sinn faktisk henger sammen og hvor viktig det er å se på helhet i mennesket. Med en sterk praksis og en indre drivkraft så er Kenneth i dag i sitt livs form. Alt du finner på denne siden er inspirert av eget liv med økt bevissthet og fokus på helse.