SUPERMAN

Sterk - myk - bevisst!

YOGA , FITNESS & COACHING I ETT!

Disse timene er beregnet for menn. Hvordan fungerer livet ditt akkurat nå egentlig? 

STERK – MYK – BEVISST : Vi snakker om helhet! Hvordan gå løs på kroppen og hverdagen samtidig!

YOGA & TRENING : Vi skal komme i skikkelig form – og det uten utstyr! Yogaens prinsipper med kroppsbevissthet blir et anker på veien. Så er det samtidig viktig å strekke de områder vi forsterker, slik at muskler og ledd holder seg sunne.

WELL-BEING : Fokus på prestasjon, bli best, utkonkurrere andre, sammenligne deg med andre, bevise noe hele tiden? Hvis det er så, gjør ikke dette deg utrolig sliten? 

NÆRVÆR : Hvor sårbar (tro meg – dette er en styrke, ikke en svakhet) tør du å være med de rundt deg? Hvor mye klarer du å åpne deg opp? Hvor mye klarer du å stole på andre (og deg selv!)? Dersom du er pappa, hvordan er du i din pappa rolle?

BALANSE : Hvordan balanserer du livet ditt? Visste du at jo større evne du har til å TA IMOT – desto høyere blir din evne til å GI? Jo mer du klarer å pause desto mindre makt får behov for jag, og stressnivå vil automatisk synke. Vær klar for særdeles gode teknikker og øvelser som vil roe ned og balansere ditt nervesystem. 

ERFARING : Jeg har solid erfaring i å snu en negativ livsstil med tankemønstre som holdt meg fanget. Ved hjelp av studier, mental trening, meditasjon, en stabil yoga praksis og en indre drivkraft, så er alt snudd på hodet. 

KRONISKE SMERTER? Jeg har 13 år bak meg med kroniske korsrygg smerter, inkludert operasjon (titan proteser) i tillegg til nakke skade. Ved hjelp av øvelser, innstilling og ikke minst min yoga praksis, så er jeg i en helt annen hverdag den dag i dag. Hvordan behandler DU deg selv gjennom smertene? Hva er fokuset ditt? Slike smerter påvirker HELE hverdagen, og det er ufattelig tungt. Vi skal sammen se på konstruktive løsninger til dette.

INVESTERING : Hva er din helse verdt for deg? Hva slags verdi ville du selv satt i å jobbe med et helhetlig program? Dette er en investering for livet! Du får verktøy som du ikke kommer til å miste, men virkelig utnytte til det fulle. 

INNHOLD :
→ 60 minutter : Yoga, fitness & coaching.
→ Oppmøte: iFlyt senteret eller via Zoom (etter avtale)
→ Du får ved påmelding tilsendt et spørreskjema for å kartlegge din situasjon per i dag samt ulike ønsker.
→ Du får før oppstart tilsendt handlingsplan og oversikt over ukentlige tema.
→ Du får tilsendt ukentlige instruksjons videoer.
→ Du får tilgang til å kontakte meg ved behov slik at vi skal gjøre denne reisen best mulig!

PRIS OPPSETT:
→ Pris pr time: 850,-
→ Kjøp av 5 timer: 750,- pr time
→ Kjøp av 10 timer: 650,- pr time

SUPERMAN

pr. time
kr 850
  • BLI DEN MODERNE SUPERMAN!
  • STERK
  • MYK
  • BEVISST
  • TIL STEDE!
  • * COACHING INKLUDERT

Kontakt meg for påmelding eller en uforpliktende prat:

close