CORE PROGRAM

~ Styrk din kjerne på 9 dager

Velkomst! Så fokuserer vi på pusten, holdning, teknikk, med lett oppvarming.

Vi ser spesielt på hvordan vi bruker armer og kjerne!

Utrolig fine øvelser for den indre kjernemuskulaturen, som er med på å stabilisere rundt hofte og rygg. 

Holdning og teknikk hele tiden i fokus. Så får du servert variasjoner du kan krydre din praksis med!

Sakte, rolige bevegelser hvor vi kjenner etter hva som aktiveres og hvor vi kan gi slipp. Push-ups i 3 faser. Her kan det brenne!

Vi øver oss! Dette kan være tunge øvelser, så vi går sakte frem.

Vi legger på vridninger, og styrker dine side abs.

Varierte øvelser utifra det vi har vært gjennom.

Vi sklir på sokkene mens kroppen holdes kompakt og kjernen er super aktiv.

Varierte øvelser, her får du utfordret deg!

Surprise!

"Jeg er blitt undervist av yogalærere i London, Danmark og Oslo. Men Kenneth er den beste jeg har hatt. Life-changing for meg!"
"Som instruktør/pedagog er Kenneth et strålende eksempel på inkludering av hver enkelt deltaker, han deler innsikter som knyttes til treningen og tilværelsen."
"Kenneth har en helt spesielt evne til å få alle til å føle seg vel. Han klarer på en fin måte å gi alle utfordringer som passer den enkelte."
"Everyone should have a yoga guru in their life. Kenneth Mortensen is mine since being back in Norway. Finally my prayers are answered and he made an online program. Can't wait to start!!!"
"Kenneth har stor respekt for alle mennesker og det vises i timene. Han får alle til å føle seg unike, uansett hvem vi er og hva vi kan. Kenneth er tålmodig, raus og fremhever aldri seg selv."
"Jeg vil anbefale yoga hos Kenneth på det varmeste! Det favner alt fra nybegynner til de mer erfarne. Timen utfordrer både styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Med masse rom for hvile og gjøre øvelsene utfra egen form."

OM KENNETH : KM YOGA

En evig student av helse, yoga og fitness!

Kenneth har solid erfaring med å snu en livsstil som ikke fungerer over til livsgnist og ren inspirasjon! Sterke kroniske ryggsmerter over 14 år, inkludert en operasjon med utskiftning av ryggvirvel skiver, har ført til sterkere og sterkere fokus på helse, og hvordan alt henger sammen. Body - Mind - Soul.

Ved hjelp av inngående studier, mental trening, meditasjon, en smart treningsmåte, en stabil yoga praksis og en indre drivkraft, så er Kenneth i dag i sitt livs form - på alle måter. Og det ønskes på deles!

Programmene fra KM Yoga er preget av samme form for inspirasjon, hvor vi hele veien finner en smart og måte å bevege oss på, med kroppsbevissthet.

Kenneth Mortensen
Processing...