STILLNESS IN MOTION

Yoga & trening i ett!

9 UKERS PROGRAM – OPPSTART 3. MARS 2021

Jeg søker 8 mennesker å jobbe tett med over en periode på 9 uker med oppstart Mars 2021.

UNIKT OG EKSKLUSIVT : Vi skal ta steget videre til neste nivå med en optimal kombinasjon av yoga og kroppsvekt trening! Velkommen til å lære og integrere kunnskap du kan benytte resten av livet!
Vi møtes 2 timer i uka på iFlyt senteret, samtidig som du får tilsendt videoer med instruksjon og en solid handlingsplan.

STILLNESS IN MOTION : Hvordan vedlikeholde en indre ro mens vi beveger oss, til og med i høyt tempo og stort engasjement. Holdning og teknikk utvikles mens vi er bevisste på hva vi holder på med og hvorfor. 

FITNESS : Vi skal bygge opp en verktøykasse av ulike øvelser og økter! Det skal bli utrolig gøy (og det skal selvsagt brenne litt, velkommen til gode doser med kroppsvekt trening (ingen utstyr), hele tiden med kontroll!

YOGA : Vi skal avlaste, stabilisere, forsterke, flyte og mye mer. Vi skal både se på ulike posisjoner i detalj, og samtidig bygge ulike flytende sekvenser. Vi skal passe på ulike muskler og ledd underveis, og avlaste, for en sunn helhetlig praksis. Vi kombinerer en praksis fra hjertet (yoga – ditt anker) med en smart måte å komme i form på!

STABILITET: Det handler om både styrke og fleksibilitet! Ikke kun det ene eller det andre, vi behøver begge. Vi skal forsterke muskler rundt ledd og ikke minst se på holdning og kjernemuskulatur. Vi utvikler kroppsbevissthet underveis, for på virkelig lytte til kroppens signaler. Pusten blir et uvurderlig hjelpemiddel på reisen.

PRESTASJON : Selvsagt skal vi utvikle oss og være dedikerte. Samtidig skal vi ha mer fokus på det som skjer her og NÅ, for å virkelig øke kvaliteten underveis.

INVESTERING : Hva er din helse verdt for deg? Hva slags verdi ville du selv satt i å jobbe med et helhetlig program? Dette er en investering for livet! Du får verktøy som du ikke kommer til å miste, men virkelig utnytte til det fulle. Samtidig vil du være i samme båt som flere andre rundt deg som tar samme program, med samme dedikasjon. Vi skal hjelpe og løfte hverandre til nye høyder!

OPPSTART ONSDAG 3. MARS!
→ Vi møtes hver onsdag kl 18-20:00 ved iFlyt senteret i Kristiansand.
→ Du får ved påmelding tilsendt et spørreskjema for å kartlegge din situasjon per i dag samt ulike ønsker.
→ Du får før oppstart tilsendt handlingsplan og oversikt over ukentlige tema.
→ Du får tilsendt ukentlige instruksjons videoer.
→ Du får tilgang til å kontakte meg ved behov via eget forum eller privat melding eller telefon, slik at vi skal gjøre denne reisen best mulig!

INTRO PRIS! Bestill din plass innen 21. Februar for å sikre gjeldende intro pris!
Depositum: Kr. 1000,- ved påmelding. Resterende beløp innbetales innen utgangen av Mars 2021. 
* Egen betalingsløsning kan ordnes ved behov.

Er du klar?!?

» Well-being coaching : Psst! Velg som tillegg til programmet for enda større helhet! Styrk din tro på deg selv og sett deg sterke mål! Alt blir tilrettelagt så du føler mestring og fremgang underveis. Påmelding Stillness in Motion program gir deg 20% rabatt per coaching time!

» Stillness in Motion ONLINE : Test

» Les om min egen historie

» Les Testimonials fra kunder

» Se utdrag fra min yoga og fitness praksis

» Les kjøpsbetingelser

Kontakt meg for påmelding eller en uforpliktende prat: