STILLNESS IN MOTION

YOGA & TRENING I ETT

MEDIUM PAKKEN

ONLINE

EN-GANGS BELØP

10 DAGERS

PROGRAM

4 MODULER

234 minutter

TILGANG

EVIG TID

Start video
Start video

COACHING EN-TIL-EN

INVESTERING

kr 750
  • EN-GANGS BELØP
  • LIVSTIDS TILGANG
  • 10 DAGERS PLAN
  • 4 MODULER
  • ALLE NIVÅ
  • TREN SMART!

[10 seksjoner: 55 minutter]

I første modul er fokuset holdning, teknikk, pust og kjerne. Det handler mer om de indre magemusklene og hvordan aktivere for å skape god stabilitet. Vi varmer i hver modul godt opp, for å gjøre både kropp og sinn klar. Pusten er ditt anker, vi skal se på hvordan bruke den på en smart måte.

[7 seksjoner: 53 minutter]

Trening med kontroll! Vi skal i denne modulden la det brenne litt i muskler, med et overordnet fokus av bevissthet underveis. Vi skal bruke prinsipper vi har lært oss underveis, og starte med kjernemuskulatur øvelser.

I neste fase får vi pulsen godt opp, med en finfin økt! Samtidig, med teknikk og holdning i førersetet, så kommer vi langt!

[7 seksjoner: 62 minutter]

Velkommen til en artig kombinasjon! Først er det fokus på fitness delen, hvor vi får kroppen skikkelig i gang med ulike øvelser vi har vært inne på tidligere i programmet.

Så bærer det over til Yin delen, hvor vi har fokus på lange strekk. Bakoverbøy, foroverbøy og hofte åpnere. Ikke minst skal vi avlaste kroppens muskler som er tatt godt i bruk. Vi blir det herlig avspenning til slutt.

[7 seksjoner: 59 minutter]

Vi nærmer oss slutten og introduserer balanse øvelser. Det handler vel så mye om å balansere mentalt. For min egen del er yoga praksisen et øvelses sted for hva jeg kan ta med meg ut i hverdagen. Hvor fleksibel kan jeg være, hvor mer opptatt kan jeg være av mine egne reaksjoner enn selve hendelsen?

Vi skal underveis også ha en real fitness økt, for å svette litt ekstra! Før vi så går over til balanse og Yin.

Avspenning (ikke minst Shavasana) dukker alltid opp på slutten.

Så skal vi oppsummere. Hvordan har dette gått og hvordan skape en egenpraksis hjemme, dedikert og inspirert.

Her vil du finne meditasjons og puste øvelser!

En evig student av helse, yoga og fitness!

Kenneth har solid erfaring med å snu en livsstil som ikke fungerer over til livsgnist og ren inspirasjon! Sterke kroniske ryggsmerter over 14 år, inkludert en operasjon med utskiftning av ryggvirvel skiver, har ført til sterkere og sterkere fokus på helse, og hvordan alt henger sammen. Body - Mind - Soul.

Ved hjelp av inngående studier, mental trening, meditasjon, en smart treningsmåte, en stabil yoga praksis og en indre drivkraft, så er Kenneth i dag i sitt livs form - på alle måter. Og det ønskes på deles!

Programmene fra KM Yoga er preget av samme form for inspirasjon, hvor vi hele veien finner en smart og måte å bevege oss på, med kroppsbevissthet.

COACHING EN-TIL-EN

Testimonials

Har du spørsmål?

Kenneth Mortensen

TIDSPLAN 10 DAGER

En modul pr dag:
* 2 hviledager mellom modulene.
Dager
Timer
Minutter
Sekunder

YOGA & FITNESS PROGRAM

INTRO PRIS - SISTE SJANSE

kr. 375,-