Hva driver meg?

Hvordan har jeg det?
Det handler ikke nødvendigvis om 'yoga'. Det handler om å konstant gå eller 'være' i en retning som kjennes riktig ut, som resonnerer innover, uansett hvor vanskelig den blir å følge.
Hvordan kan jeg være lykkelig eller tilfreds om jeg ikke kan stå inne for valg som tas? Det er utrolig lett å lure meg selv om jeg lar meg gjemme bak sosiale normer eller noe som 'burde' gjøres/følges.

Jeg går min vei uansett. Selvsagt henger dette sammen med å verken skade meg selv eller andre i prosessen. Men om noen blir fornærmet eller rett og slett ikke er enig i eller motstander av påfunn eller livsstil, så kan det vel så gjerne (og oftest) være dem som leter etter noe å bli fornærmet over. Eller kanskje de har en slags definert rolle som blir utfordret.
Noen skal alltid mene noe om andre. Istedenfor å ta en kikk i speilet og innover i egen agenda, så er det lettere å legge skyld eller grunn på noe eksternt.

Intuisjon. Indre stemme. Diffus følelse. Men sterk følelse. Selv om mange tegn kan peke i en annen retning, så skal denne stemmen følges. Jeg har et kompass tatovert ved hjertet. Den dag i dag er det en solid påminnelse om hva livet dreier seg om. For meg. Jeg aner ikke og kan ikke synse eller definere andres livsstil.

Min yoga praksis, og undervisning, handler om å gå innover.
Regler defineres fysisk for å unngå å få skader og for å få mest mulig ut av posisjonene. Dog, når teknikk og basis håndteres, så gjelder følgende: 'Regler gjelder inntil de ikke gjelder lenger. ' Det er ønskelig å nå et punkt hvor kreativiteten råder mer enn det statiske og klare. Direkte instruksjon faller noe bort og du tillater deg plass til å utfolde deg fullstendig etter egen rytme.
Å tillate kaos på matta er som å også tillate kaos i eget liv. Det er nødt til å være slik om magefølelse og hjerte skal følges. Her er det ikke noe tydelig lineært.

'Dont' die with your music still in you ' Kjenner du at noe virkelig treffes, noe brennende, stort, mektig, betydningsfullt. Så ikke gi slipp på det. Ride the wave all the way.
Potensialet ditt, hva enn det er, vil vokse fra gjemt unna til frem i lyset til uendelig.

Jeg blir så utrolig inspirert av så mange mennesker rundt, som kanskje til tross for store utfordringer, virkelig tør stå i seg selv. Går sin vei, koste hva det vil, for det er hva som kjennes riktig. Uansett hva det er. There will always be haters. Let them fuel the fire inside you. Inviter motbøren og snu den til en voldsom flamme av indre styrke 💪🏽💪🏽❤️

LES OGSÅ