En avansert yoga praksis

Hva ER egentlig en avansert yoga praksis?

Hva er egentlig en 'yogi'?

Fancy postures & fancy clothes? I think not.

Avansert for meg = hvor våken kan jeg være gjennom dagen, på egne tanker og følelser. Hvor mye til stede kan jeg være med hva jeg holder på med. Med alt. Hvor mye dømmer jeg meg selv eller en annen. Hvor god og imøtekommende kan jeg være?

Hvilke mønstre og tankesett har jeg bygget meg opp gjennom livet, og er de egentlig sunne?

Hvilke bør jeg dekonstruere?

Med spørsmål og nysgjerrighet blir jeg automatisk mer våken og i stand til å ta konstruktive valg. OG tørre å leve MIN sannhet hvor jeg kanskje går dypere inn i egen lidenskap istedenfor å kaste bort tiden på noe jeg har tenkt at jeg BØR gjøre.

Hva brenner jeg for og hva hindrer meg eventuelt i å satse på det?

🙏🏽

LES OGSÅ