Dedikert og inspirert


 

km8-j

Let go of the Ego and move with the Breath »

Jeg underviser som jeg praktiserer selv; fra hjertet. Balanse kommer alltid fra innsiden. Jeg er utdannet 400 timer ved Yandara Yoga Institute i Baja, Mexico (yandara.com). Fokuset er på å gi slipp på sinnet og føre med hjertet.

Kurset ved Yandara innebærte asanas (stillinger), teknikk, Pranayama, filosofi, chanting, anatomi, fysiologi, etikk og livsstil.

Mine lærere: Craig Perkins, Shane-Christopher Perkins, Nicolina Sandstedt, Sarasvati Young og Sumitra Peterson.

En annen stor inspirasjon er selvsagt min faste yoga instruktør i Kristiansand, Julia Rippel. Hennes tilstedeværelse og enorme kunnskap gjorde at min egen dedikasjon skjøt fart. Jeg studerer fremdeles fast hos henne.

I tillegg har jeg assistert og demonstrert på hennes timer siden høsten 2013.

 

Min stil er preget av min lære hos Julia, min lære ved Yandara og Ashtanga yoga. Ashtanga er praktisert ett års tid, og er en fysisk krevende stil, hvor pust og bevegelse forenes gjennom gjentakende Asanas. Som med alle stilene økes kroppsbevissthet, spenninger løses opp, og styrke og smidighet tones.

Jeg underviser som jeg praktiserer selv; fra hjertet. Yoga for meg er å gi kropp og sinn rom til bare å være. Jeg elsker å utfordre både meg selv og andre, med mål om å være sentrert og la pusten lede.

I tillegg til Yoga trener jeg Crossfit, hvor dedikasjonen også er stor. Crossfit Kristiansand er en lekeplass hvor alt yoga gir meg kan få utfolde seg i ekstremt anstrengende øvelser. Pust, ro og god teknikk er i sentrum.

» Les mer om hva jeg står for

Kenneth Mortensen

Skytterveien 165, 4640 Søgne

Mobil: 928 99950

E-post: kenneth@kmyoga.no

» facebook.com/kmyoga.no

Yandara Certificate

 

Ditt navn*

E-post*

Emne

Din melding